Bijzonder appartement: mooi, schoon en compleet – Hedzer van der Kooij 20 januari 2020

Prima verzorgt appartement op een bijzondere en rustige locatie. Sinds 2017 maken wij als collega’s van een Hogeschool uit Nederland voor onze onderwijsactiviteiten HBO dankbaar gebruik van dit geweldige appartement Kas Iguana op Bonaire. Januari 2020 was ons 10e bezoek in 3 jaar!! Tijdens sommige bezoeken kunnen familieleden mee en ook die genieten volop. Zeer prettige communicatie met de eigenaars, een schoon, ruim en van alle gemakken voorzien appartement met daarbij een geweldige tuin en zwembad. Het appartement is meer dan compleet ingericht. Eventuele vragen of extra’s worden in overleg snel beantwoord en opgelost. Onze bezoeken aan Bonaire zijn mede door dit appartement een prima combinatie van werken én genieten. Voor onze volgende bezoeken aan Bonaire hebben we Kas Iguana opnieuw geboekt.

Voor herhaling vatbaar – Elly en Jan 4 februari 2019

Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in Kas Iguana!

Heerlijke ruime woning, slaapkamers prima, airco prima en de geweldige tuin met buitenverblijf! Super dat we gehaald en gebracht weren van/naar het vliegveld.
De ligging is prima, alles binnen handbereik.

Michel en Annemieke “verblijf in Kas Iguana is TOP!” juni 2018

We hebben voor de tweede keer een heerlijke vakantie gehad in Kas Iguana. Charl en Els zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en regelen desgevraagd vanalles. Kas Iguana is een erg prettig huis met alles erop en eraan. Omdat wij graag duiken, waren we erg blij met de afsluitbare spoelruimte waar we ook onze duikspullen op konden hangen, ideaal! Verder waren we erg gelukkig met het heerlijke zwembad dat tijdens ons verblijf uitsluitend door ons werd gebruikt, wat een luxe! De tuin is heerlijk ruim en mooi aangelegd met veel bloeiende planten. Dit trekt veel vogels (veel kolibries) die er graag komen eten en badderen. We komen ieder jaar naar Bonaire en hebben al in verschillende resorts en huisjes onze vakantie doorgebracht, maar het verblijf in Kas Iguana is top!